fbpx

Essen 2020

[:en]Essen 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We altered the stats for Essen in Tour Operator for this year a little bit… On the bright side, we will have our regular great Essen discounts, with free EU shipping! No need to find a parking spot, wait in a long queue for the entry, carry around your games all day, simply order them online! Our Essen online sale will start when the fair would normally – Thursday at 9 am! (And yes we know you don’t mind all the things I just listed – we miss the fair terribly as well…)[:nl]Essen 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben de statistieken van Essen in Tour Operator voor dit jaar een beetje gewijzigd… Aan de positieve kant hebben we onze gewone geweldige Essen-kortingen, met gratis verzending in de EU! Je hoeft geen parkeerplaats te vinden, in een lange rij voor de ingang te wachten, je spellen de hele dag mee te slepen, bestel ze gewoon online! Onze Essen online verkoop start wanneer de beurs normaal gesproken open zou gaan – donderdag om 9 uur! (En ja, we weten dat je alle dingen die ik net op een rijtje heb gezet niet erg vindt – wij missen de beurs ook verschrikkelijk…)[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *