Keep Exploring Games is een Nederlandse bordspeluitgeverij en in 2016 opgericht door Martin Looij. Martin speelt al bordspellen sinds hij zich kan herinneren. Als kind maakte hij al zelf borden voor ‘Ladders en Slangen’. 

Martin is in 2013 afgestudeerd als Master of Science in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met een jaar daarvoor een Bachelor of Science in Business Administration. Deze opleidingen, in combinatie met zijn passie voor bordspellen hebben gezorgd voor de oprichting van Keep Exploring Games.

Tussen juli 2014 en mei 2015 heeft Martin een wereldreis gemaakt. Tijdens deze reis is het idee voor Scuba geboren en ook geheel uitgewerkt. Ook is tijdens die reis contact gelegd met de uiteindelijke grafisch ontwerper en artiest die aan Scuba en later The Dutch East Indies hebben meegewerkt.

Uiteindelijk is Keep Exploring Games begin 2016 opgericht. Direct daarna is ‘Scuba’ op Kickstarter succesvol gefund, een jaar later gevolgd door ‘The Dutch East Indies’ . Beide spellen zijn ook door Martin zelf ontworpen. In 2018 hebben we ‘Tour Operator’ uitgegeven. Dit spel is ontworpen door Nestor Tyr. Ook in 2018 hebben we in samenwerking met Super Meeple de drie spellen van de Masker Trilogie; Tikal. Mexica en Cuzco (vroeger Java) uitgegeven.

In 2019 hebben we de eerste uitbreiding voor The Dutch East Indies; Adventures on the High Seas uitgegeven. Ook hebben we Oude Meesters (Colors of Paris) en Mississippi Queen gelocaliseerd. 

In 2022 komen we met 5 nieuwe spellen. We gaan Sleeping Gods met Tides of Ruin en Dungeons uitbreidingen, Bitoku en Luna Capital in het Nederlands uitgeven. Daarnaast komen we met 2 nieuwe spellen; Ice Floes & Foes en Monuments.

In 2023 hebben we Caldera Park, Sabika, Nu of Nooit en Perfect Shot uitgegeven.

In 20234 staan Amritsar, Het Onbewuste, Distant Skies en Primeval Peril op het programma.